Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Γήπεδο ΑΕΚ: Μικρές τροποποιήσεις στο σχέδιο ζήτησε το ΚΕ.ΣΑ. – Δεκέμβρη η έγκριση

andriopoylos-aekΜετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από δυόμιση ώρες ολοκληρώθηκε στο ΚΕ.Σ.Α. (Αρχιτεκτονικό συμβούλιο) η συνεδρίαση για το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το ΚΕ.Σ.Α. έγιναν κάποιες παρατηρήσεις όσον αφορά το σχέδιο της Αγιά Σοφιάς.

Η αρχιτεκτονική ομάδα της ΑΕΚ τις έκανε αποδεκτές καθώς θεωρεί ότι δεν αλλοιώνουν το έργο και πλέον μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες οι αρχιτέκτονες του γηπέδου θα περάσουν αυτές τις διαφοροποιήσεις στο σχέδιο προκειμένου να το υποβάλλουν στην τελική του μορφή στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου.

Από την ΑΕΚ πήραν τη διαβεβαίωση ότι η επόμενη συνεδρίαση, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο, θα είναι και η τελική, εφόσον περαστούν οι μικρές αλλαγές που ζητήθηκαν, και σε αυτήν θα πάρουν την τελική έγκριση από το ΚΕ.Σ.Α..

Κατά την αποχώρησή του από το ΚΕ.Σ.Α. ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος δήλωσε: «Ήταν μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με το αρχιτεκτονικό συμβούλιο. Υπήρχαν ορισμένες παρατηρήσεις οι οποίες από τη μελετητική ομάδα επί της αρχής έγιναν δεκτές. Αυτές τις παρατηρήσεις και αλλαγές η μελετητική ομάδα τις επόμενες επτά με δέκα μέρες θα τις επεξεργαστεί και θα τις υποβάλλουμε πάλι στο ΚΕ.Σ.Α προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας ώστε η επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου να είναι η τελική και να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Η τελική συνεδρίαση ελπίζουμε να είναι μέσα στον Δεκέμβριο. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι γνωστό το χρονοδιάγραμμα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

ΠΗΓΗ:sdna.gr/

– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!