Γήπεδο ΑΕΚ: Μικρές τροποποιήσεις στο σχέδιο ζήτησε το ΚΕ.ΣΑ. – Δεκέμβρη η έγκριση

0

andriopoylos-aekΜετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από δυόμιση ώρες ολοκληρώθηκε στο ΚΕ.Σ.Α. (Αρχιτεκτονικό συμβούλιο) η συνεδρίαση για το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το ΚΕ.Σ.Α. έγιναν κάποιες παρατηρήσεις όσον αφορά το σχέδιο της Αγιά Σοφιάς.

Η αρχιτεκτονική ομάδα της ΑΕΚ τις έκανε αποδεκτές καθώς θεωρεί ότι δεν αλλοιώνουν το έργο και πλέον μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες οι αρχιτέκτονες του γηπέδου θα περάσουν αυτές τις διαφοροποιήσεις στο σχέδιο προκειμένου να το υποβάλλουν στην τελική του μορφή στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου.

Από την ΑΕΚ πήραν τη διαβεβαίωση ότι η επόμενη συνεδρίαση, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο, θα είναι και η τελική, εφόσον περαστούν οι μικρές αλλαγές που ζητήθηκαν, και σε αυτήν θα πάρουν την τελική έγκριση από το ΚΕ.Σ.Α..

Κατά την αποχώρησή του από το ΚΕ.Σ.Α. ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος δήλωσε: «Ήταν μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με το αρχιτεκτονικό συμβούλιο. Υπήρχαν ορισμένες παρατηρήσεις οι οποίες από τη μελετητική ομάδα επί της αρχής έγιναν δεκτές. Αυτές τις παρατηρήσεις και αλλαγές η μελετητική ομάδα τις επόμενες επτά με δέκα μέρες θα τις επεξεργαστεί και θα τις υποβάλλουμε πάλι στο ΚΕ.Σ.Α προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας ώστε η επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου να είναι η τελική και να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Η τελική συνεδρίαση ελπίζουμε να είναι μέσα στον Δεκέμβριο. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι γνωστό το χρονοδιάγραμμα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

ΠΗΓΗsdna.gr/
Προηγούμενο άρθρο“ΦΙΛΙΩ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ”: Βίντεο & Ρεπορτάζ από τη συγκλονιστική επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Βεάκη!
Επόμενο άρθροΔιθυραμβικές κριτικές στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φιλιώ Χαϊδεμένου»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.