Ενημερώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

Λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:dimarxeio-2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης  & προαγωγής της υγείας, και με αφορμή τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας διοργανώνει Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες, σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ, για άπορες, ανασφάλιστες και με χαμηλό εισόδημα γυναίκες, από 40 -69 ετών.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργαζόμενο διαγνωστικό Κέντρο στις 3 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν ραντεβού.

Όσες γυναίκες, κάτοικοι η δημότες του Δήμου ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού και πληροφορίες  στα τηλ. 2102532047 (εσ.310 & 301)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήρια Επιστολή του 

Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος προς 

το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης- Ψυχικού

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης- Ψυχικού παρέδωσε μεγάλο αριθμό φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου αλλά και  και παιχνιδιών για το Κοινωνικό μας Ενδυματοπωλείο, “Έν-δημα”.

Ο Δήμος μας ευχαριστεί θερμά ο Δίκτυο Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του και για την έμπρακτη απόδειξη ότι η αλληλεγγύη μας αφορά όλους και όλες.

Από το Δίκτυο Αλληλεγγύης επισκέφτηκαν τις δομές αλληλεγγύης του Δήμου και παρέδωσαν το φαρμακευτικό υλικό και τα παιχνίδια οι:

Νάντια Σουμπασάκη, Δημοτική Σύμβουλο της παράταξης Ενεργοί Πολίτες Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης- Ψυχικού

Αυλωνίτης Σπύρος

Βασιλείου Έτα

Καραγιάννης Γιάννης

Κατσιγιάννη Αθανασία

Κιρκιντάνου Ηλέκτρα

Μαρούδας Δημήτρης

Παπαναστασ’ιου Γιάννης

Σαβρανάκης Γιώργος

Σολομών Ιλάι

Τσάγκλας Διονύσης

Προηγούμενο άρθροΝέα νίκη του Ιωνικού Ν.Φ.!
Επόμενο άρθροΠέντε νεκροί σε συντριβή αεροσκάφους της Frontex (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.