Νέα νίκη του Ιωνικού Ν.Φ.!

Με 2/2 στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών ο Ιωνικός ΝΦ!

0

ionikosΟ Ιωνικός ΝΦ ξεκίνησε δυνατά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με καλή άμυνα και πίεση σ’ όλο το γήπεδο κατάφερε να ξεφύγει και να κλείσει το ημίχρονο 2 – 11 στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα! Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά με το αποτέλεσμα να λήγει 19 – 24 (2 -11 ημχ.) υπέρ της ομάδας την Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιωνικό ΝΦ οι Ηρακλής ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ και Ευάγγελος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ με 5 γκολ και για την Αναγέννηση Βύρωνα ο Δημήτριος ΤΣΟΡΔΑΣ με 6 γκολ.

Δήλωση: Κωνσταντίνος Σωτηρίου

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με 9 γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκαμε αδικαιολόγητα χαλαροί στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά. Κρατάμε τους δυο βαθμούς απ’ αυτή την εμφάνιση οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια.”

Τα πεντάλεπτα: 0-1, 1-2, 1-3, 2-7, 2-8, 2-11 (ημχ.), 4-14, 7-16, 10-18, 12-19, 17-20, 19-24.

Αναγέννηση Βύρωνα (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ): ΖΑΓΓΑΝΑΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ (4), ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΣ (1), ΤΣΕΡΠΕΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ (1), ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ (1), ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΠΑΧΗΣ (1), ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ (3), ΟΣΣΙΝΟ (1), ΤΣΟΡΔΑΣ (6), ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΗΣ (1), ΣΙΑΤΙΡΛΗΣ, ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ, ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

Ιωνικός ΝΦ (ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ – ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΛΕΡΟΥΤΣΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΩΣΤΑΣ, ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ (2), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (4), ΞΑΝΘΑΚΗΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (5), ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ (4), ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ (2), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (5), ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ (2), ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΨΑΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.

Προηγούμενο άρθροΔείτε ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ
Επόμενο άρθροΕνημερώσεις του Δ.Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.