Δυναμικά ξεκίνησε ο Ιωνικός Ν.Φ. το πρωτάθλημα!

0

ionikosΜε το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών ο Ιωνικός ΝΦ!
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Δανήλου.

Πάνω από 200 θεατές βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ιωνικού ΝΦ με την Αγριά Βόλου Κένταυρος για την 1η αγωνιστική Α2 ανδρών με το αποτέλεσμα να λήγει 28 – 17 (14 -9 ημχ.) υπέρ των γηπεδούχων.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιωνικό ΝΦ οι Επαμεινώνδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ και Ευάγγελος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ με 7 γκολ και για την Αγριά Βόλου Κένταυρος ο Κωνσταντίνος ΜΙΜΙΚΟΣ με 5 γκολ

Δήλωση: Επαμεινώνδας Κρητικός

“Ξεραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μαχητικό αντίπαλο. Από την αρχή όμως μπήκαμε δυναμικά και καταφέραμε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου να ξεφύγουμε στο σκορ και να φθάσουμε στη νίκη. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη του κ. Τάσου Δανήλου.”

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-3, 7-5, 9-6, 11-7, 14-9 (ημχ.), 17-9, 20-9, 23-10, 24-12, 26-13, 28-17.

Ιωνικός ΝΦ (ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΛΕΡΟΥΤΣΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (2), ΚΩΣΤΑΣ (1), ΚΡΗΤΙΚΟΣ (7), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, (6), ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ (1), ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ (2), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (7), ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ (2), ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΨΑΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.

Αγριά Βόλου Κένταυρος (ΤΣΙΑΠΑΣ): ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΥΡΙΔΑΣ, ΜΑΚΡΗΣ (1), ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ (1), ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ (2), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΑΣΑΡΙΔΗΣ (2), ΛΕΤΕΡΗΣ (1), ΖΩΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (2), ΝΟΥΛΗΣ (2), ΜΙΜΙΚΟΣ (5), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (1).

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν ασφαλτοστρώσεις στη Ν.Φιλαδέλφεια & Ν.Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΒρέθηκαν νεκροί οι δύο πιλότοι του “Τσέσνα”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.