ΦΕΑ: Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες!

0

84489534Οι ακαδημίες της ΦΕΑ γίνονται ακόμη πιο δυνατές και αναβαθμίζονται με περισσότερες και καλύτερες παροχές για τους μικρούς αθλητές.

321Έμπειροι προπονητές, οι οποίοι είναι διπλωματούχοι γυμναστές στην διάθεση κάθε ηλικιακής κατηγορίας, αναλαμβάνουν να μάθουν τα μυστικά σε παιδιά τεσσάρων ηλικιακών ομάδων στα αγόρια και τριών στα κορίτσια για τμήμα μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα θα υπάρξουν παραστάσεις στους αγώνες της ανδρικής ομάδας στην Α’ ΕΣΚΑ και των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ – ΕΣΚΑ.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών ξεκίνησαν από τις 2 Σεπτεμβρίου και οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή το πρωί (9π.μ.- 2μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού). Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977441461, 6972397339.

Προηγούμενο άρθροΔικαστική απόφαση φέρνει πίσω τα δώρα στο Δημόσιο!
Επόμενο άρθροΞεκινά η Super League – Πρόγραμμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.