Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό από ανατροπή νταλίκας

2
Αρχείο

ethniki-kinisiΝταλίκα ανετράπη στο ύψος της Κηφισιάς στην Εθνική οδό προς Πειραιά, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να σταματήσει. Μετά από λίγη ώρα απομακρύνθηκε το όχημα και η κίνηση αποκαταστάθηκε.

Προηγούμενο άρθροΤι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας
Επόμενο άρθρο“Γρετζελιάς come back;;;” #gretzi_back?
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Χωρίς να θέλω ούτε στο ελάχιστο να υπερασπιστώ αυτή τη δημοτική αρχή, το μποτιλιάρισμα στη Δεκελείας οφείλεται κυρίως στα παρκαρισμένα (και πολλές φορές διπλοπαρκαρισμένα) αυτοκίνητα. Η επιβολή του νόμου (αφαίρεση πινακίδων, κλήσεις, γερανοί κλπ) είναι δουλειά της τροχαίας και όχι κάποιου “δημοτικού φορέα” όπως λέτε. Είπαμε να τους ασκούμε κριτική για τα (πολλά) κακώς πεπραγμένα τους αλλά μην γράφουμε κι ό,τι να ´ναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.