“Απολογισμός 2014”: Ειδικό δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη!

0

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας:dsΠαρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στο κτίριο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) επί των οδών Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2-Νέα Φιλαδέλφεια (λόγω συνέχισης ύπαρξης τεχνικού προβλήματος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς») σε δημόσια ειδική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει των άρθρων 163 παρ. 4 του Ν. 3463/06 (Δ.&Κ.Κώδικας) και 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων  και ισολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2014, βάσει της αριθ. 172/2016 απόφασης-εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

  • Καλούνται επίσης, δυνάμει του άρθρου 163 παρ. 4 του Ν. 3463/06, η Δ/ντρια Οικ. Υπηρεσιών κα Ανθή Πλεσίτη και η ορκωτή ελέγκτρια λογίστρια κα Μαρίνα Χρυσανθοπούλου όπως παραστούν στη Συνεδρίαση, προκειμένου να παράσχουν, λόγω υπηρεσιακής αρμοδιότητος, πληροφορίες προς το Σώμα σχετικά με το  μοναδικό θέμα της Η.Δ..

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Π.Π.Ι.Ε.Δ.
Επόμενο άρθρο“Ιερός πόλεμος” μέσω επιστολών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.