ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ στο Ταμείο Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ν.Ι. – παραιτήθηκε αντιδήμαρχος!

0


Στην παραδοχή ότι, πράγματι υπεξαιρέθηκαν χρήματα από το Ταμείο της Σχολικής Επιτροπής τού Δήμου Νέας Ιωνίας και μάλιστα από τον ίδιο τον Πρόεδρό της, Δημήτρη Σπράο, “προχώρησε” ο Δήμαρχος της πόλης, Ηρακλής Γκότσης, σε τηλεφωνική του παρέμβαση, κατά τη διάρκεια των σημερινών «Δημοτικών Διαπλοκών», του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM» και τους δημοσιογράφους Γ. Μισιάκα, Χρ. Μαντζουράνη και Δημ. Δημακόπουλο.
Η υπεξαίρεση αποκαλύφθηκε, μετά από λογιστικό έλεγχο που διεξήχθη στα οικονομικά πεπραγμένα της συγκεκριμένης Επιτροπής, έλεγχος ο οποίος φανέρωσε “τρύπα” 27.000 Ευρώ…!

Ο κ. Γκότσης δήλωσε ότι, κάνει αποδεκτή την παραίτηση, τόσο του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής, όσο και της Αντιδημάρχου, Όλγας Κατημερτζή, η οποία ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της υπόθεσης.

Πρόθεση του Δήμου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, είναι να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, κατά του πρώην Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής και κατά παντός υπευθύνου, κάτι που όμως θα αποφασιστεί, οριστικά, στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Πηγή: epoli.gr

Προηγούμενο άρθροΈλεγχοι εξπρές στα σπίτια και στους υπολογιστές φορολογουμένων
Επόμενο άρθροΞύλο… μαχαίρια και ένας νεκρός στο hotspot του Ελληνικού!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.