Μακελειό στη Γαλλία: Η επιστήμη της στατιστικής και το Βίντεο Σοκ!

0

nnice1Η ελευθερία και η ασφάλεια της Ευρώπης έχει πληγεί. Η ψυχανώμαλοι τζιχαντιστές και οι μιμητές τους, σκορπούν τον τελευταίο χρόνο τον θάνατο. Χωρίς διακρίσεις! Από νεογέννητα παιδιά μέχρι υπερήλικες! Σε οποιοδήποτε σημείο μπορούν! 

Ο μεγαλύτερος στόχος τους φαίνεται ότι είναι η Γαλλία. Εκατοντάδες νεκροί τον τελευταίο χρόνο από τρία μεγάλα χτυπήματα… Γιατί η Γαλλία;;; αναρωτιούνται πολλοί…

Εκτός από τον συμβολισμό των “χτυπημάτων” σε μια χώρα καπιταλιστική, τουριστική, κέντρο του δυτικού διαφωτισμού κλπ, υπάρχουν και “πρακτικοί” λόγοι!

Στην Γαλλία ζουν εκατομμύρια μετανάστες προερχόμενοι από ισλαμικές χώρες. Μετανάστες στην πλειοψηφία τους χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και υψηλού ισλαμιστικού φονταμενταλισμού. Οπότε η επιστήμη της στατιστικής βρίσκει εφαρμογή

Οργανωμένα ή ως “μοναχικοί λύκοι”… πάντα θα βρίσκονται κάποιοι ψυχανώμαλοι να κάνουν τη “δουλειά” του ISIS

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της Guardian:

Προηγούμενο άρθροΝέο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη (20/07)… (σχόλιο)
Επόμενο άρθροΜπήκε θεμέλιος Λίθος στο 1o Δημοτικό Ν. Φιλαδελφείας «Σπαθάρη» (Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.