Ιωνικός Ν.Φ.: 3η Θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

0

Μεγάλη διάκριση πέτυχε η ομάδα χάντμπολ παίδων του ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. κατακτώντας την Τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κατερίνη Πιερίας. Το πρωτάθλημα άρχισε στις 27/6/2016 και τελείωσε στις 30/6/2016.

Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Καρνάβας  με 13 συμμετέχοντες  παίχτες  (κατά αλφαβητική σειρά Βασιλείου-Τσάφος Αγαμέμνων, Γεναίος Δημήτρης, Ζακυνθινός  Κώστας, Θεοδωρόπουλος Αλκαίος, Καρυτινός Κώστας, Καστόρας Δημήτρης, Μάγκος Τάσος,  Μάνθος Βασίλης, Μαρκοπουλιώτης Ορέστης, Μελίσσης Φώτης, Μπέσιος Νικηφόρος, Μυλωνάς Νίκος, Σιάτρας Χριστόδουλος) κατάφεραν να αποφέρει καρπούς η ετήσια προσπάθειά τους.

Αντιμετώπισαν επάξια τις ομάδες της βόρειας Ελλάδας, αποκλείοντας τον Φοίβο Συκεών την Πυλαία Χαλκιδικής  όπως επίσης και τον Διομήδη Άργους. Έχασαν από τον Φίλιππο Βέροιας και τον Ζαφειράκη Νάουσας οι οποίοι και κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις.

Με την κατάκτηση αυτού του τρόπαιου τα παιδιά μας επιβραβεύονται  και με μοριοδότηση  στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Σημαντική   επίσης ήταν και η συμβολή της γραμματέως Δημουλίνου Αννας, που συμμετείχε στην αποστολή και συμπαραστάθηκε στου παίχτες.

 

Προηγούμενο άρθρο“Έγινε ο γάμος της χρονιάς!” #gamosxronias
Επόμενο άρθρο“Μόνιμα οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.