Ενημερώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

Λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:dimarxeio-nea-filadelfeia


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος με τη συνδρομή της Τεχνικής του Υπηρεσίας προχώρησε στην αποξήλωση όλων των παράνομων κατασκευών και στην αφαίρεση όλων των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος των οδών Βρυούλων και Σάρδεων.

Στη συνέχεια και αφού πραγματοποιήθηκε η διάνοιξη τριών παρανόμως κλεισμένων παρτεριών η Υπηρεσία Πρασίνου προχώρησε στην επαναφύτεψη τους.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος φιλοξένησε στις 22/7/2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου & 2ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας το “Καραβάνι προς την Ελλάδα” (Caravana a Grecia). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία 250 ακτιβιστών/ -στριών αλληλέγγυων στους πρόσφυγες από την Ισπανία, οι οποίοι ξεκίνησαν από τη Βαρκελώνη με σκοπό να αναδείξουν τον προσφυγικό ζήτησα σε πόλεις της Ευρώπης και να βρεθούν στο πλευρό των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους οργανώθηκαν εκδηλώσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ επισκέφθηκαν πολλούς από τους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στη Βόρεια Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΆγρια δολοφονία 83χρονου μέσα στο σπίτι του
Επόμενο άρθροΝέο χτύπημα στην Γερμανία: Σύρος πρόσφυγας σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους δύο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.