Ν.Φ.: Τι γίνεται με την ονοματοδοσία οδού προς τιμή του υποπλοίαρχου Τάσου Τουλίτση;;;

0

toylitsis-tasos
Μετά την μεγάλη καμπάνια της Fx-news (δείτε ΕΔΩ) στην οποία 1.271 δημότες από τους 1.335 που συμμετείχαν, εξέφρασαν την επιθυμία τους, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας να μετονομάσει μια οδό της Νέας Φιλαδέλφειας σε «ΟΔΟΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥΛΙΤΣΗ». Με την συμβολική αυτή κίνηση θα ήθελαν, η πόλη μας να τιμήσει τον άτυχο Φιλαδελφειώτη (μαθητής του 3ου ΓΕΛ-Πολυκλαδικού) που έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα, μετά το τραγικό γεγονός της πτώσης του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο.toylitsis-tasos2

Η καμπάνια έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο (Τετάρτη 19/02 21.00 με 29/02 23.59) και μετά την κατάθεση της στο Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 16/03/2016, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. (μετά από παρέμβαση του Δημάρχου) αναφέρθηκε στο θέμα και μας διαβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (έγκριση από, το τοπικό συμβούλιο Ν.Φ., επιτροπή ποιότητας ζωής, Δ.Σ.).

likes-toylitsis
Η σχετική δημοσίευση με την καμπάνια έλαβε 7.463 Likes!!!

Από τότε μέχρι και σήμερα ΔΕΝ έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση ή κάποια πληροφορία, που να επιβεβαιώνει ότι ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας έχει προχωρήσει τις “προβλεπόμενες διαδικασίες” για την ονοματοδοσία

Δείτε επίσης: Και το «Ζούμε Μαζί» προτείνει να μετονομαστεί οδός της Ν.Φ. σε «Υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση»

Προηγούμενο άρθρο3o καλοκαιρινό καμπ της ΦΕΑ
Επόμενο άρθροΠνίγηκαν σε δεξαμενή δύο προσφυγόπουλα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.