“Θέλετε να μετονομαστεί οδός της Ν.Φ. σε ‘Υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση’;”

9

odos-anastasioy-toylitsh Μετά το τραγικό γεγονός της πτώσης του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο και το χαμό του κυβερνήτη του, Φιλαδελφειώτη (μαθητής του 3ου ΓΕΛ-Πολυκλαδικού) Υποπλοίαρχου Αναστάσιου (Τάσου) Τουλίτση, πολλοί δημότες της πόλης μάς εξέφρασαν την επιθυμία τους, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας να μετονομάσει μια οδό της Νέας Φιλαδέλφειας σε “ΟΔΟΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥΛΙΤΣΗ”. Με την συμβολική αυτή κίνηση θα ήθελαν, η πόλη μας να τιμήσει τον άτυχο νέο που έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα.

Αφουγκράζοντας την επιθυμία τους, δημιουργήσαμε καμπάνια για την ονοματοδοσία οδού, με το όνομα του υποπλοίαρχου Τάσου Τουλίτση, αλλά με τη μορφή ψηφοφορίας, δίνοντας έτσι το δικαίωμα και σε όσους δεν συμφωνούν ή δεν το κρίνουν απαραίτητο να επιλέξουν. Τα αποτελέσματα της “Καμπάνιας” θα παραδοθούν στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Διευκρινίζουμε ότι (Όροι καμπάνιας): Η “καμπάνια” αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Fx-news.gr που συμμετείχαν. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν μόνο μία (1)επιλογή για μία μόνο φορά.

Η καμπάνια ξεκίνησε της Τετάρτη 19/02 21.00 και θα λήξει 29/02 23.59

[total-poll id=116825]

Προηγούμενο άρθρο«Ο δάσκαλος είναι κακός, δεν θέλω να πάω σχολείο»…
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε ο Ουμπέρτο Έκο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να προτείνετε την αναμονή απονομής 2 βαθμών στον εκλειπωντα,έτσι ώστε να ονομαστεί “Αντιπλοιαρχου ΠΝ Αναστασίου Τουλιτση”

  2. Ο Ήρωας έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμεις για αυτον
    ειναι να μετονομαστεί ο δρόμος.

  3. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας. Είμαι σίγουρος πως θα μαζευτούν πολλές υπογραφές και θα αναγκαστεί η δημοτική αρχή παρόλο που λογω ιδεολογίας δεν τα πάει και καλά με την έννοια “πατρίδα” να πράξει τα δέοντα ως ελάχιστο φόρος τιμής για ένα συμπολίτη νέο άνθρωπο που κόπηκε το νήμα της ζωής του επάνω στο καθήκον.

  4. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Αυτό θα είναι το μικρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για την ηρωική ψυχή του. Έναν ψήφο για την μνήμη του. Εδώ αξίζει να υψωθεί το άξιος στα πέρατα των ουρανών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.