«Διοίκηση Δύναμης Πολιτών» εναντίον ΣΥΡΙΖΑ!

5

ds

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το ψήφισμα που κατατέθηκε από την πλευρά της δημοτικής αρχής στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 25 Μαΐου.  Στο συγκεκριμένο κείμενο υπάρχουν φράσεις που κριτικάρουν με σφοδρότητα την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και συγκεκριμένα το νόμο «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων».

Αναφέρονται για παράδειγμα στο εν λόγω ψήφισμα μεταξύ άλλων: «…με το νόμο που ψήφισε την Κυριακή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, νομοθετώντας καθ’ υπόδειξη των δανειστών κατάφερε ένα καθοριστικό χτύπημα στη δημοσιονομική ανεξαρτησία της χώρας, στη διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας και στην αποφασιστική αρμοδιότητα του Ελληνικού Κοινοβουλίου…», «…τις συνέπειες του βαθέματος της μνημονιακής πολιτικής θα τη βιώσουμε και στο Δήμο μας…», «…για τους λόγους αυτούς, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος καταγγέλλει τη συνέχιση για έκτο χρόνο της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής λιτότητας που οδηγεί σε πρακτική αδυναμία εκπλήρωσης βασικών αρμοδιοτήτων της, καλεί τους πολίτες σε συστράτευση και αγώνα ενάντια στη μονιμοποίηση και αυτοματοποίηση των μνημονιακών μέτρων».

Το ψήφισμα υπερψηφίστηκε από όλους τους παρόντες δημοτικούς aek-mpe-vasilopoylos2συμβούλους της «Δύναμης Πολιτών» πλην της αντιδημάρχου κ. Ρόκου. Και αυτό προκαλεί αν μη τι άλλο ιδιαίτερη εντύπωση διότι όλοι θυμόμαστε τις προεκλογικές αφίσες της «Δύναμης Πολιτών» που διαφημιζόταν φαρδιά, πλατιά η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Άρη Βασιλόπουλου, ενώ και μετεκλογικά έχουμε δει τον σημερινό δήμαρχο να παρίσταται σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που δημιουργεί πολιτικά ερωτήματα:

Αποκηρύσσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Βασιλόπουλος ή ακολουθεί την πολιτική και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ…, τακτική που ο ίδιος έχει προσπαθήσει πολλάκις να αποδώσει σε πολιτικούς του αντιπάλους;;;

Το ψήφισμα:

 

ΠΗΓΗΔημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news Μαϊου 2016
Προηγούμενο άρθροΣτα «νύχια των κοράκων» η ακίνητη περιουσία Δήμων!
Επόμενο άρθροΒ. Βέττος: “Λαϊκισμός & Λαϊκιστής”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασχετο: ο ισοψηφίσας με την Ανδρέου και τον Ζαμπετάκη Ανεμογιάννης πότε αναλαμβάνει; Με δεδομένα ότι ο χρόνος παρήλθε, για να σπάσει στα τρία η πενταετία, αλλά κι ο Ζαμπετάκης τους έχει κουνήσει προ πολλού το μαντήλι (άρα και ο χρόνος θα πάει διά δύο) κανονικά θα πρέπει να αναμένεται παραίτηση Ανδρέου και ανάληψη θέσης δημοτικού συμβούλου από Ανεμογιάννη. Έτσι δεν είναι;

  2. Τίποτα δεν αποκηρύσσει κι όλα αυτά είναι για εσωτερική λαϊκή κατανάλωση.
    Σε όλες τις εκδηλώσεις του Σύριζα είναι παρών.
    Πρόκειται για βαθύ Σύριζα κι απλά πουλάει σανό σε απογοητευμένους συριζαίους.

  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ τούς έχει κουνήσει μαντήλι εδώ και καιρό.
    Αλλά να κατηγορείς μια κυβέρνηση οτι δεν κάνει τίποτα, ξεπουλάει τα πάντα και να έχειε 2 σχολεία μέσα στο πρόγραμμα σίτισης μαθητών, πλήρη κάλυψη προϊόντων-τροφίμων απο την Αλληλεγγύη,του ΣΥΡΙΖΑ,και εσύ να το παίζεις ”φιλάνθρωπος”,να είσαι μεσα στα προγράμματα για την ανέργεση νέων σχολίων, να είσαι μέσα στα προγράμματα ΕΣΠΑ, αν μπορέσεις να καταφέρεις να τα πάρεις, γιατί είσαι και ανίκανος να προγραμματίσεις. Μικροαστέ επαναστάτη μείνε στη μιζέρια σου και άσε αυτούς που ΑΝΕΛΑΒΑΝ να βγάλουν τη χώρα απο τα ”σκατά” να προχωρίσουν. Εξ άλλου ο χρόνο σου ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

    • Πες μας κι άλλα νεοσυριζάμενε πασόκε της συμφοράς.
      Πες μας και για τις “τέσσερις αλήθειες για το υπερταμείο”, το εσωτερικό κείμενο που σας μοιράσανε στην Οργάνωση Μελών για το ποιες άθλιες δικαιολογίες θα λέτε και για το υπερταμείο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.
      Μην σταματάς να μας κάνεις να γελάμε.
      Α! Και που ´σαι Γιωργάκη. Όταν εσύ πήγαινες, εγώ γύριζα και μάλιστα για δεύτερη φορά.

  4. Το θέμα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ να στηρίζει ή να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ακόμη στη Δ.Π. θα πρέπει ν’απαντηθεί και μάλιστα μετα τα τελευταία γεγονότα, πολύ σύντομα και ΔΡΑΣΤΙΚΑ. Δεν μπορεί θ’ ελεγα μιά ”κάστα” αριστεριστών οι οποίοι βάση σχεδίου πήραν και τα πόστα και τα οφφίτσια στο τότε ΣΥΡΙΖΑ και κάτω απο την πολιτική κάλυψη του, τον Δήμο, σήμερα να παίζουν τον ρόλο του ”αριστερού -τιμητή” απέναντι σε μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή πού παλεύει με κάθε τρόπο να βγάλει τη χώρα απο την Επιτροπεία που την έρριξαν Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ, γίνοντας έτσι ουρά των κάθε ακραίων συντητητικών δυνάμεων. Θα πρέπει επίσης να επισημάνω οτι δεν έχουν το θάρρος να παραδεχθούν, τις κοινωνικές πολιτικές της Κυβέρνησης που εφαρμόζονται στο ΔΗΜΟ μας, ώστε οι σφετεριστές των πολιτικών τουΣΥΡΙΖΑ να τις παρουσιάζουν ως δικά τους έργα ενώ είναι γνωστό ”τοις πάσι” η ανικάνοτητά τους. Πολιτικά , θα έπρεπε να έχουν ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από τ’ αξιωματά τους αλλά απ’ οτι φαίνεται η πολιτική τσίπα ”περισσεύει”, γνωστή τακτική των αριστερίστικων-γκρουπούσκολων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.