Βίντεο: Ο “περιβόητος” εκδότης Μαυρίκος απανθρακώθηκε μέσα σε Porsche στην Αττική οδό!

0

2135425412352145Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση της πυρκαγιάς σε Porsche Cayenne στην Αττική Οδό, μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε ο οδηγός, ο οποίος φέρεται να είναι ο 44χρονος εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολη, Παναγιώτης Μαυρίκος.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- η σύζυγος του, Ευαγγελία Συρίγου, αναγνώρισε προσωπικά αντικείμενα του.

Πάντως, οριστική απάντηση για την ταυτότητα του θύματος θα δοθεί μετά την εξέταση DNA.

Την πληροφορία ότι το θύμα είναι ο Π. Μαυρίκος ανέφερε νωρίτερα ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Πρόσθεσε ότι τον αναζητούσε για πολλές ώρες καθώς είχαν ραντεβού, αλλά και η οικογένειά του χωρίς αποτέλεσμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι επιβεβαίωσε πως λίγη ώρα πριν το δυστύχημα ο Π. Μαυρίκος είχε φύγει από ραντεβού στο Μαρούσι, σε σημείο που απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από τον τόπο του τραγικού συμβάντος.

Υπογράμμισε ότι περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ταυτότητα του νεκρού, ωστόσο πρόσθεσε ότι τον έχει καλέσει στο κινητό του τηλέφωνο και δεν απαντά, μολονότι ήταν πάντα τυπικός.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι συνεργάτες του επικοινώνησαν με τον μηχανικό του αυτοκινήτου, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε καμία βλάβη στο όχημα.


Ντοκουμέντο: Η στιγμή που η Porsche τυλίγεται στις φλόγες

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=kxqyFECbD78

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη

Το συμβάν σημειώθηκε στις 15:15 στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τις κάμερες της Αττικής Οδού, η Porsche Cayenne ενώ κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, επιβραδύνει, κατόπιν ξεπηδούν φλόγες από το όχημα ενόσω βρίσκεται εν κινήσει και η πρόσκρουση στο στηθαίο γίνεται στη συνέχεια.

Το ΙΧ τυλίχθηκε ταχύτατα στις φλόγες.

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε και παρά τις προσπάθειες κάποιων διερχόμενων οδηγών να παράσχουν βοήθεια με μικρούς πυροσβεστήρες, απανθρακώθηκε, γεγονός που κατέστησε αδύνατη την άμεση αναγνώρισή του.

Αυτόπτης μάρτυρας, που μίλησε στο Mega, ανέφερε ότι έγινε προσπάθεια να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ωστόσο όταν κατάφεραν να σπάσουν τα παράθυρα, μπήκε στο όχημα οξυγόνο φουντώνοντας τη φωτιά.

Από τον σωματότυπο του άνδρα που ανασύρθηκε, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εξ αρχής δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να είναι ο εκδότης, ο οποίος ήταν ελεύθερος με εγγύηση, έχοντας κατηγορηθεί για υπόθεση εκβιασμού.

http://admin.noz.gr/Uploads/maurikos96161002.JPGΗ αστυνομική έρευνα

Το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.

Επί τόπου έσπευσαν αξιωματικοί και εμπειρογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια του δυστυχήματος.

Σε πρώτη φάση διερευνούν εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή τεχνικό πρόβλημα, γι’ αυτό το ΙΧ μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό, στο σημείο μετέβησαν και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για
δολιοφθορά ή άλλη αιτία.

Την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβε η
Ασφάλεια Αττικής και ειδικότερα η υποδιεύθυνση Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία θέτει σειρά ερωτημάτων, μεταξύ των οποίων το που σταθμεύει το όχημα η οικογένεια, ώστε να εξεταστεί κατά πόσο υπήρχε η δυνατότητα τοποθέτησης βόμβας στο όχημα.

http://admin.noz.gr/Uploads/kammeno%CE%B9%CF%8796161.jpg

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη, Π. Μαυρίκου.

Σε πρώτη φάση παρέμενε αδιευκρίνιστο ποιος οδηγούσε το όχημα. Η ίδια φέρεται να δήλωσε ότι το όχημα της το είχε πάρει ο σύζυγός της, αλλά δεν γνωρίζει ποιος το οδηγούσε.

Μετά την πρόσκρουση, στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, ωστόσο ήταν αργά για τον οδηγό, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός.

http://admin.noz.gr/Uploads/maurikos96161004.JPGΕπιμέλεια: Λουκάς Βελιδάκης


ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΑ. Σιδηροπούλου: “Στο Εκκλησάκι του Άλσους Ν.Φ., ο Δήμος βάζει ‘σύνορα & φράχτες’ μετ’ επιβολής σε παπά & πιστούς!”*
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Με επιτυχία η γιορτή μίνι ποδοσφαίρου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.