Δ.Φ.Χ.: Με επιτυχία η γιορτή μίνι ποδοσφαίρου

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

vraveysisΟλοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, την Δευτέρα 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, οι αγώνες της Γιορτής – Διαδημοτικό Τουρνουά – Μίνι Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος στα πλαίσια των Αθλητικών εκδηλώσεων για το έτος 2016, στις 3/6-4/6-5/6 & 6  ΙΟΥΝΙΟΥ 2016.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις κατηγορίες: 5Χ5 – ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ (έτη γέν:2007-2008) & 9Χ9  – ΤΖΟΥΝΙΟΡ (έτη γέν:2005-2006), με το σύστημα των ομίλων – ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ – και οι αγωνιστικές διεξάγονταν τα πρωινά και  απογεύματα, της Παρασκευής 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 (απόγευμα), του Σαββάτου 4 Ιουνίου 2016, της Κυριακής 5 Ιουνίου 2016  και της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2016.

Συμμετείχαν ομάδες των ερασιτεχνικών Σωματείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, αλλά και στους όμορους Δήμους και ομάδες των Προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ.

(κατά αλφαβητική σειρά):

  1. Α.Ε.Κ. FUTSALL.
  2. Γ. Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ».
  3. Α. Ο. Ν. Φ. «ΑΤΤΑΛΟΣ».
  4. Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».
  5. Α. Ο. «ΚΟΡΩΝΙΔΑ».
  6. ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ 24ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ.
  7. ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μ.Α. ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ.

Οι αθλητικοί χώροι – γήπεδα- που διεξήχθησαν οι αγώνες, είναι τα τρία (3) Γήπεδα Μίνι Ποδοσφαίρου που ανήκουν στον  ΣΤΟ ΔΗΜΟ  ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ και αναλυτικά:

-το Γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου  (κατ: ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ) στην Συνοικία Ειρήνης (ΚΗΦΙΣΟΥ & ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ) έναντι Ηλ. Σταθμού Περισσού.

– το Γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου (κατ: ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ), ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ & ΑΧΑΡΝΩΝ  (έναντι Εθν. Οδού Αθηνών – Λαμίας) ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.

-το Γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου 9χ9 (κατ: ΤΖΟΥΝΙΟΡ )στις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ( «καμινάδα»).

Μετά το τέλος των αγώνων και κατά την τελετή λήξης που ακολούθησε, απονεμήθηκαν κύπελλα σε όλες τις ομάδες και μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και των δύο κατηγοριών που συμμετείχαν.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν τους αγώνες, ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, κος Αριστείδης Βασιλόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κα Χαρίκλεια Ρόκου, ο Εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Αθλητισμού κος Μανωλεδάκης Θεόδωρος και αρκετοί προπονητές, παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές, αθλητικοί παράγοντες και μέλη των Δ.Σ. των Ομάδων, οι οποίοι έκανα τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.

Αισθανόμαστε την ανάγκη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ονομαστικά, όλους όσους εργάσθηκαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους,  για την κατά γενική ομολογία πλήρως επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, όπως:

Τις ομάδες και τους αθλητές που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, τους διαιτητές των αγώνων, κ.κ. Γιαννακουδάκη Ευάγγελο, Καπετανάκη Σπύρο και  Γεωργόπουλο Στέλιο, που προσέφεραν εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, τους γιατρούς και Φυσιοθεραπεύτρια των αγώνων και τέλος τους υπαλλήλους και τις υπηρεσίες (Δ/νση Καθαριότητας – Πρασίνου & Ηλεκτροφωτισμού, Δ/νση Τ.Υ., Αυτοτελές τμήμα Κοιν. Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού) του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Ο “περιβόητος” εκδότης Μαυρίκος απανθρακώθηκε μέσα σε Porsche στην Αττική οδό!
Επόμενο άρθροΣαββατοκύριακο στη Στρούγκα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.