Αγνοείται ο Πατριάρχης Αντιοχείας!

0

image

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από
χθες, καθώς όπως αναφέρει συριακό πρακτορείο ειδήσεων, αγνοείται η τύχη του Πατριάρχη Αντιόχειας Ιγνάτιου.

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος εγκαινίασε χθες μνημείο για τη Γενοκτονία των Αρμενίων στην πόλη Καμισλί της βορειοανατολικής Συρίας, ωστόσο, μόλις τελείωσε η τελετή, όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο Xinhua, βομβιστής αυτοκτονίας, ανατίναξε το γιλέκο του με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία άτομα και να τραυματιστούν ακόμη πέντε.

Το Συριακό παρατηρητήριο, που ενημερώνεται από το δίκτυο ακτιβιστών του, δηλώνει ότι από την έκρηξη σκοτώθηκαν αρκετοί άνθρωποι, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του πατριάρχη, η τύχη του οποίου, όμως, αγνοείται από χθες.

Προηγούμενο άρθροΚατασχέσεις από την εφορία για χρέη – Τι να κάνετε…
Επόμενο άρθροΠάτρα: Επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο κορίτσι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.