Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη!

0

seismos-kriti

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε, λίγα λεπτά μετά τις 11.30 το πρωί, στην Κρήτη.

Ο σεισμός, ήταν 5,2 έως 5,6 Ρίχτερ και έγινε αισθητός και στο Ηράκλειο, ενώ στην Ιεράπετρα κόσμος βγήκε στους δρόμους. Ο σεισμός σημειώθηκε στην ανατολική Κρήτη στη θαλάσσια περιοχή 53 χιλιόμετρα ανατολικά του Αγίου Νικολάου.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται κοντά στην ακτή και το εστιακό της βάθος στα 2 χιλιόμετρα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης κατά τόπους σημειώθηκαν ολιγόλεπτες διακοπές στην ηλεκτροδότηση καθώς και στις τηλεπικοινωνίες.

Στο ρυθμό των Ρίχτερ από τα ξημερώματα:

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών σημειώθηκε στις 2.26 μετά τα μεσάνυχτα, σε απόσταση 53 χλμ νότια της Ιεράπετρας, με το εστιακό βάθος στα 16 χιλιόμετρα.

Περίπου μια ώρα αργότερα, υπήρξε μια ακόμα δόνηση, αυτή τη φορά στα 2,7 Ρίχτερ με επίκεντρο 46 χλμ νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας και εστιακό βάθος στα 10 χλμ.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ο «δράκος» του Αμαρουσίου
Επόμενο άρθροΣοβαρά τραυματίας 22χρονος που πήδηξε από το μπαλκόνι της φίλης του λόγω…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.