Βίντεο: Τρόμος σε πτήση με τραυματίες επιβάτες!

0

797+87Τραγικές στιγμές έζησαν στον αέρα οι επιβαίνοντες ενός αεροσκάφους της Etihad Airways, όταν έπεσαν σε σφοδρές αναταράξεις, με αποτέλεσμα να τραυματισμούν περισσοτεροι από 30 άνθρωποι.

Τη στιγμή του πανικού κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι επιβάτες εμφανίζονται να προσεύχονται με τα χέρια στον αέρα, καθώς το αεροσκάφος συγκλονίζεται από τις αναταράξεις.

Σε φωτογραφίες φαίνονται να έχουν αναποδογυρίσει πράγματα στην καμπίνα των επιβατών, ενώ ρωγμές έχουν σχηματιστεί στα ντουλάπια στα οποια οι επιβάτες τοποθετούν τις αποσκευές τους.

Πρόκειται για ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A330-200, των αερογραμμών του Άμπου Ντάμπι, Etihad Airways, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο προς την Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε 45 λεπτά πριν το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Σοκάρνο.

Τελικά το Airbus A330-200 προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά το περιστατικό, ωστόσο 10 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

https://www.youtube.com/watch?v=IsxGJiW2THs

https://www.youtube.com/watch?v=PrAxxyhX4ZI

https://www.youtube.com/watch?v=sUWQxz4XXeU

Προηγούμενο άρθρο“Ο 3 τελευταίοι να κλείσουν την πόρτα” #3_last_door_closes
Επόμενο άρθροΠρωτομαγιά 2016: “Πότε θα κλείσουν οι δρόμοι βρε παιδιά;;;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.