“Παράθυρο” κυβέρνησης για σύνταξη από τα 50 στους Δημοσίους υπαλλήλους!!!

0

dimosio-ergazomenosΜε ευνοϊκότερους όρους μπορούν να βγουν στη σύνταξη χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, παρουσιάζοντας αποκλειστικά “μυστική” εγκύκλιο βάσει της οποίας είναι εφικτή η έξοδος από την εργασίας στα 50 και στα 55 με πλήρη σύνταξη.

Αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα, πως πρόωρη σύνταξη δικαιούνται:

1. Οι γονείς που αποκτούν παιδί μετά το 2013 και θα έβγαιναν κανονικά στα 67 με 25ετία ή στα 62 με 40ετία θεμελιώνουν αναδρομικά συνταξιοδοτικό δικαίωμα από το 50ό έως το 55ο έτος της ηλικίας τους. Εξομοιώνονται δηλαδή πλήρως με τους γονείς οι οποίοι είχαν ανήλικο παιδί και 25 έτη ασφάλισης έως το 2012.

2. Οι γυναίκες που απέκτησαν τρίτο παιδί μετά το 2013 μέχρι τώρα δεν θεωρούνταν τρίτεκνες ώστε να έχουν τις ίδιες προϋποθέσεις συνταξιοδότησης με όσες είχαν τρία παιδιά έως το 2012.

Με την εγκύκλιο του Δημοσίου, εξομοιώνονται πλήρως και πλέον αποχωρούν χωρίς όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, αρκεί να συμπληρώνουν τα 20 έτη ασφάλισης το 2010. Χωρίς την εξίσωση αυτή θα έβγαιναν στα 67 για πλήρη σύναξη.

Επίσης, κλειδώνουν αναδρομικά τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης που ίσχυαν για όσους είχαν τρία παιδιά έως το 2012 και οι δύο γονείς που αποκτούν τρίτο παιδί μετά το 2013. Αποκτούν έτσι το δικαίωμα να συνταξιοδοτηθούν από τα 52 ή από τα 55, αρκεί να είχαν πιάσει αυτά τα όρια ηλικίας έως τις 18/8/2015.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΔράση της Κ.Ε.Π.Π.Ε. για τους πρόσφυγες
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.