Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

Λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

dimarxeio-nea-filadelfeia


Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος συμμετέχοντας σε πρόγραμμα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας για στήριξη παραγωγών της χώρας, προχωρά σε δωρεάν διανομή πορτοκαλιών στους μαθητές και στους γονείς τους.

Η διανομή  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016  και ώρα από 10:30 έως και 15:00 στο Πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο (Κ. Βάρναλη & Περικλέους, Νέα Χαλκηδόνα)

Σας παρακαλούμε να ειδοποιήσετε τους μαθητές και τις οικογένειες τους.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια του  προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το Έτος 2016 σήμερα 13-4-2016 πραγματοποιήθηκαν ψεκασμοί στο ρέμα του Ποδονίφτη από συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής. Το πρόγραμμα θα επαναλαμβάνεται ανά 15ήμερο, ειδικά τους καλοκαιρινούς  μήνες και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μηνός Νοεμβρίου.

Προηγούμενο άρθρο“Παράθυρο” κυβέρνησης για σύνταξη από τα 50 στους Δημοσίους υπαλλήλους!!!
Επόμενο άρθροΠήγε περίπατο η “Δικαιοσύνη” του #palai_pote”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.