Η στιγμή της ανατίναξης του Αμπντεσλάμ στο Παρίσι! (Βίντεο)

0

21414Κατευθύνεται προς ένα άδειο τραπέζι, κατεβάζει το κεφάλι του και στη συνέχεια πυροδοτεί τη ζώνη με τα εκρηκτικά…

Είναι η συγκλονιστική στιγμή της έκρηξης του βομβιστή αυτοκτονίας Μπραχίμ Αμπντεσλάμ μέσα σε ένα εστιατόριο, την ημέρα των φονικών επιθέσεων των τζιχαντιστών στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.

Το τρομακτικό αυτό βίντεο κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος του εστιατορίου Comptoir Voltaire και είναι η πρώτη φορά που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο 31χρονος Αμπντεσλάμ ήταν ένας από τους βομβιστές που αιματοκύλησαν εκείνη τη νύχτα το Παρίσι, σκοτώνοντας 130 αθώους ανθρώπους.

Μπήκε μέσα στο εστιατόριο στις 9:40, το βράδυ της Παρασκευής. Φαινόταν αγχωμένος και νευρικός.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, κατεβάζει το κεφάλι του, το οποίο καλύπτει με το αριστερό του χέρι, και στη συνέχεια πυροδοτεί τη ζώνη με τα εκρηκτικά.

Ο 31χρονος τζιχαντιστής σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η επίθεση δεν προκάλεσε άλλα θύματα.

Προσοχή: Σκληρές εικόνες

ΠΗΓΗdailymail.co.uk
Προηγούμενο άρθροΗ Παιγνιοθήκη μας (Φ.Χ.) συμμετείχε στα προγράμματα SPECIAL OLYMPICS
Επόμενο άρθροΒυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά το οχηματαγωγό «Παναγία Τήνου»!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.