Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκινητική η βραδιά για τις γυναίκες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ (Βίντεο-Φωτορεπορτάζ)

0
Αρχείο

amea-gynaikesΣε κλίμα συγκίνησης και επιβράβευσης για τις γυναίκες που στηρίζουν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες,

πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (7/03) στο Πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, η εκδήλωση για την “ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ” του “Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ Φ.Χ.” & του Δήμου Φιλαδέλειας-Χαλκηδόνας.

Κατάμεστη η αίθουσα, “παρών” τα αγαπημένα παιδιά της Παιγνιοθήκης του δήμου μας. Από τον Δ.Φ.Χ. παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Γιώργος Πάνος, ο Αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών Βαγγέλης Κουμαριανός & η Δημοτική σύμβουλος Αντωνία Αναγνώστου.

Από τις γυναίκες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ παραβρέθηκαν: Μαριάννα Μόσχου (Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ), Δέσποινα Γιαμώδη (Πρόεδρος Παιγνιοθηκών Ελλάδας), Νατάσα Μπέγκα (Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων), Μαρία Κύρκου (Αντιπρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων) Τασούλα Βασιλειάδου (ΕΕΣ Φ.Χ.), Νίκη Καβακοπούλου (Γ.Γ. ‘συλλόγου Φιλαδέλφεια’, π. Δημ. Σύμβουλος & υπεύθυνη κοινωνικών υπηρεσιών Δ.Φ.Χ.), Ειρήνη Αμαξοπούλου (Μουσικός – μουσική θεραπεία ΑμΕΑ), Μάρω Τσιλιμπάρη (Γ.Γ. “Πολιτιστικής Αναγέννησης”) και φυσικά η Πρόεδρος του συλλόγου “Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ Φ.Χ.” και παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Ρούλα Πατίλη, μαζί με τα μέλη του συλλόγου, Μαριάννα Μήλα (αντιπρόεδρος) και Θεοδώρα Ξαγοράρη (ταμίας).

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης: Ο Πρόεδρος του συλλόγου ΑμΕΑ “Ανοιχτή Αγκαλιά” Μανόλης Διαγουμάς, ο εκπρόσωπος της “Ανοιχτής Αγκαλιάς” Χρήστος Κοκοβίνος, ο Πατέρας Μάριος (Παναγίτσα Ν.Φ.), ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης και οι, Ζαχαρίας Καψάλης (σύλλογος Ηπειρωτών Φ.Χ.), Γιάννης Αντωνόπουλος (ΟΑΣΗ), Φρόσω Κακογιαννάκη (Κρήτες Φ.Χ.), Βασίλης Λιοδήμος (Μουσικός παραγωγός), Νίκη Φραγκούλη (ηθοποιός) και ο εκδότης της εφημερίδας Fx-news & μέλος του “συλλόγου Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ Φ.Χ.”, Βασίλης Βέττος.

Δείτε το ρεπορτάζ (Βίντεο-Φωτογραφίες) της Fx-news:

 

 

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκε οδηγός για τα λεωφορεία του Δήμου Φ.Χ.; – Ξεκινά η Δημοτική συγκοινωνία;
Επόμενο άρθροΔεν κατέληξαν… στην διαπαραταξιακή για την χρήση γηπέδων από τα σωματεία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.