Βρέθηκε οδηγός για τα λεωφορεία του Δήμου Φ.Χ.; – Ξεκινά η Δημοτική συγκοινωνία;

1

DIMARXEIO-LEOFOREIOΔευτέρα πρωί, έξω από το δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας, αντικρίσαμε μετά από χρόνια ένα από τα μικρά λεωφορεία του Δήμου που μέχρι πρότινος “σάπιζαν” στο πάρκινγκ του Κοιμητηρίου. Το λεωφορείο στο εσωτερικό του είχε σακούλες -λογικά- με είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Τα τελευταία χρόνια και παρά την επισκευή τους από την προηγούμενη διοίκηση “Γαϊτανά”, ήταν ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης οδηγού (με δίπλωμα για λεωφορείο) από το προσωπικό του Δ.Φ.Χ.

Μετά την σημερινή εξέλιξη και εφόσον βρέθηκε (;) οδηγός από τον δήμο για να κινήσει το λεωφορείο, θα πρέπει να περιμένουμε την επανέναρξη της απαραίτητης για τους δημότες, δημοτικής συγκοινωνίας;;;

 

Προηγούμενο άρθροΠρωτοβουλία ανακούφισης των προσφύγων από του Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Συγκινητική η βραδιά για τις γυναίκες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ΑμΕΑ (Βίντεο-Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπα, η «πρώτη φορά αριστερά» της πόλης μας κατάργησε τη δημοτική συγκοινωνία και άφησε τα λεωφορεία να σαπίζουν έξω απ το νεκροταφείο. Η «δεύτερη φορά αριστερά» τα μετάτρεψε σε αποθήκες. Άντε, και κοτέτσια με το καλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.