Άναψε «πράσινο» για το γήπεδο της ΑΕΚ!

0

ypapen-aekΕγκρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και απομένει η υπογραφή Σκουρλέτη για να κατατεθεί ο φάκελος για έκδοση οικοδομικής άδειας
Ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του ονείρου της «Αγια-Σοφιάς» έγινε πραγματικότητα. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος μετά την εξέταση όλων των στοιχείων που έδωσε η πλευρά της ΑΕΚ έγκρινε πως η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που κατατέθηκε είναι πλήρης και ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως.

Πλέον απομένει η υπογραφή του υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη, που αναμένεται ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να κατατεθεί ο ολοκληρωμένος φάκελος στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών και να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση οικοδομικής άδειας. Αυτή αναμένεται στα τέλη της άνοιξης ή τις αρχές του καλοκαιριού και μόλις εκδοθεί θα μπορούν να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΗπειρώτες Φ.Χ.: Εκδήλωση για τον Ηπειρώτη γλύπτη Θ. Παπαγιάννη στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΣκουρλέτης για Γήπεδο ΑΕΚ: “Θέμα ημερών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.