Σκουρλέτης για Γήπεδο ΑΕΚ: “Θέμα ημερών”

0

aek-ghpedoΟ Πάνος Σκουρλέτης τόνισε πως αποτελεί τυπική διαδικασία η υπογραφή του στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ, που έχει ήδη εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΝ.
“Νομίζω ότι πλησιάζουν οι μέρες που τα διαδικαστικά ζητήματα που περνούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες θα ολοκληρωθούν και τυπικά, οπότε είναι θέμα ημερών το ζήτημα της έγκρισης της Μελέτης για το γήπεδο της ΑΕΚ. Θέμα ημερών, για να τελειώσει το σκέλος της περιβαλλοντικής αδειοδότησης. Αυτό είναι ένα βήμα, υπάρχει μετά η οικοδομική άδεια”, τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος στον Real.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Μπαρμπόσα, αλλά και τον τραυματία Σοϊλέδη, ο οποίος συνεχίζει θεραπεία μετά τη θλάση που υπέστη.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ενημερώνει πως η FIFA απέρριψε προσφυγές ενός μάνατζερ ποδοσφαιριστών και ενός ποδοσφαιριστή, οι οποίοι διεκδικούσαν χρήματα από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Προηγούμενο άρθροΆναψε «πράσινο» για το γήπεδο της ΑΕΚ!
Επόμενο άρθρο“Παιδί και οικονομική κρίση”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.