Φρίκη! 57χρονη αποκεφαλίστηκε από χύτρα ταχύτητος!!!

0

image

Τραγικό τέλος είχε μια 57χρονη στο
Πέραμα όταν το καπάκι της χύτρας που μαγείρευε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εκτινάχθηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα αποκεφαλίστηκε καθώς μετά το αρχικό χτύπημα που δέχθηκε, το καπάκι εκσφενδονίστηκε σε δοκάρι και στη συνέχεια την ξαναχτύπησε με αποτέλεσμα να της κόψει το κεφάλι.

Το φρικτό θέαμα αντίκρισε πρώτος ο σύζυγός της, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο καθιστικό του σπιτιού μαζί με τον γιο τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βλέποντας τη σύζυγό του σε αυτήν την κατάσταση έχασε και εκείνος τις αισθήσεις του. 

Η 57χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν πια αργά.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Σαπφούς 24 όπου έσπευσε άμεσα καιόχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας παρότι δεν είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. 

Προηγούμενο άρθρο“Πόλεμος” Δημάρχων – Κυβέρνησης!
Επόμενο άρθροSimple… Ντορέττα Παπαδημητρίου! (photos+video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.