Δ.Σ.: Όχι σε ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο Λιόση…

7

imageΣτο δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που έγινε την Τετάρτη το βράδυ και πριν την έναρξη των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης από τον Επικεφαλής της παράταξης “Ένωση Δημοτών” Λύσανδρος Γεωργαμλής, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του εκδότη του “Επιτέλους” Γιώργου Λιόση.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κύριος Γιώργος Πάνος δεν  δέχτηκε το αίτημα του κ. Γεωργαμλή λέγοντας ότι “κάθε μέρα πεθαίνουν συμπολίτες μας και δε μπορούμε να κάνουμε για όλους ενός λεπτού σιγή“… Να σημειώσουμε ό,τι ο Πρόεδρος είπε ότι το “Προεδρείο αποφάσισε” που σημαίνει ό,τι η “μπάλα” παίρνει και τον αντιπρόεδρο κ. Κοπελούσο Χρήστο!

Αντίθετα δεκτό έκανε το αίτημα του κυρίου Απόστολου Κόντου και εφαρμόστηκε, ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο των τριών αξιωματικών μετά την πτώση του ελικοπτέρου στη νήσο Κινάρο.

Προηγούμενο άρθροΣχόλιο του “Δάσκαλου” για την ανέγερση του νέου “Σπαθάρη”
Επόμενο άρθρο«Κερδάμε» ή κινδυνεύουμε να χάσουμε και «τα αυγά και τα πασχάλια» στο Αιγαίο;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλαμψε δια τις απουσίας του!!!!! Ο φόβος του Γιώργου τους έμεινε συνήθεια …. αν και χωρίς τι πένα του ρεζίλι εγίναν οι φουκαράδες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.