Τον σκότωσαν για μια… τηλεόραση!

0

astynomiaΕξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές η δολοφονία ηλικιωμένου άνδρα που έγινε στις 27 Δεκεμβρίου μέσα σε μονοκατοικία, στα Κάτω Ποροϊα Σερρών. Για το αδίκημα συνελήφθησαν μια 24χρονη γυναίκα και ένας 29χρονος άνδρας, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία οδήγησαν τον 85χρονο στο σπίτι όπου διέμεναν, με το πρόσχημα ότι θα του χάριζαν μια τηλεόραση.

Ο 29χρονος, ο οποίος ήταν κρυμμένος στο σπίτι, τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο με λοστό στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια του έκλεψαν τα ρούχα για να βρουν χρήματα! Οι δυο δράστες εντοπίστηκαν στο Διδυμότειχο.

Όπως προέκυψε σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης και ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένη κλοπή, ένα βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης με το οποίο διατάχθηκε η αντικατάσταση με περιορισμένη κράτηση των περιοριστικών όρων για ληστεία και μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αλεξανδρούπολης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΠΗΓΗΑΠΕ – ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθρο“Παναγίτσα Ν.Φ.”: Με μεγαλοπρέπεια η Εορτή του Αγίου Βασιλείου (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.