Πέντε νεκροί από ένοπλη επίθεση σε σχολείο στον Καναδά!

0

image

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και
δύο άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά λόγω επίθεσης ενόπλου σε γυμνάσιο σχολείο στον κεντρικό Καναδά, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τρουντό, σε έκτακτες δηλώσεις που πραγματοποίησε από το Νταβός της Ελβετίας.

Ο δράστης συνελήφθη, συμπλήρωσε ο καναδός πρωθυπουργός, χωρίς όμως να δώσει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα ή τα κίνητρα του ένοπλου.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Άγνωστες παραμένουν επίσης οι ταυτότητες των θυμάτων, αν πρόκειται για μαθητές ή εκπαιδευτικούς, αλλά και η όποια σχέση του δράστη με το σχολείο.

«Προφανώς αυτό είναι ο χειρότερος εφιάλτης του κάθε γονιού», είπε ο κ. Τρουντό σε έκτακτες δηλώσεις του από το Νταβός της Ελβετίας, όπου βρίσκεται για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Πρόκειται για «μία απαίσια, τραγική ημέρα», προσέθεσε.

Ο δολοφόνος άνοιξε πυρ στο σχολικό συγκρότημα της κοινότητας αβοριγίνων Λα Λοχ, στην κεντρική επαρχία Σασκατσεγουάν, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής ώρα Ελλάδος.

Σύμφωνα με το BBC, το σχολικό συγκρότημα φιλοξενεί περίπου 900 παιδιά, από ηλικίες νηπιαγωγείου.έως και τάξεις γυμνασίου.

Προηγούμενο άρθροΕπικήρυξε με 10.000€ τον δολοφόνο σκύλων ο Φιλοζωικός Ευβοίας
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Η Περιφέρεια αποφασίζει…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.