Γερμανίδα σεξοθεραπεύτρια «βοηθάει» τους πελάτες της βρίσκοντάς τους τη σωστή…

0

123333321Στόχος της είναι να επιλέξει την “σωστή” πόρνη για κάθε πελάτη που της ζητά βοήθεια – Η 52χρονη είναι καθηγήτρια στο τμήμα της Ιατρικής Ψυχολογίας του πανεπιστήμιο του Μονάχου Ludwig- Maximilian Universitat αλλά και συγγραφέας μιας σειράς βιβλίων για το σεξ
Είναι μία από τις πιο διάσημες σεξοθεραπεύτριες στη Γερμανία. Εκτός του ότι παρέχει συμβουλές σε ζευγάρια που έχουν προβλήματα στη σχέση τους, η καθηγήτρια Μπεατρίς Βάγκνερ επισκέπτεται και οίκους ανοχής για να βοηθήσει τους πελάτες της να αποκτήσουν μια φυσιολογική ερωτική ζωή.

Η Γερμανίδα γιατρός ανατρέπει τα δεδομένα του επαγγέλματος επιλέγοντας πόρνες για τους παρθένους πελάτες της. Ένας από τους «ανέγγιχτους» άνδρες που είναι πελάτης της κοντεύει τα 60.

Η 52χρονη Βάγκνερ είναι πάνω απ΄όλα γιατρός – όπως η ίδια επισημαίνει – και, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, για τις ανάγκες του επαγγέλματος επισκέπτεται ακόμη και πορνεία της Γερμανίας. Όταν έχει έναν πελάτη που είναι παρθένος και θέλει να ξεκινήσει τη σεξουαλική του ζωή αλλά δεν μπορεί μόνος του να επιλέξει μία γυναίκα με την οποία θα κάνει σεξ για πρώτη φορά, τότε η Δρ. Μπεατρίς Βάγκνερ αναλαμβάνει δράση.

Στόχος της είναι να επιλέξει την κατάλληλη πόρνη για κάθε πελάτη που της ζητά βοήθεια. Υπάρχουν κάποιοι πελάτες της οι οποίοι σε προχωρημένη ηλικία δεν έχουν γνωρίσει τις χαρές του έρωτα εξαιτίας κάποιου προβλήματος. Έτσι για να βρει την κατάλληλη ιερόδουλη που θα ικανοποιήσει τον πελάτη της, η ίδια δεν διστάζει να επισκεφθεί οίκους ανοχής.

Όπως γράφει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία της Γερμανίας, η 52χρονη σεξοθεραπεύτρια, καθηγήτρια στο τμήμα της Ιατρικής Ψυχολογίας του πανεπιστήμιο του Μονάχου Ludwig- Maximilian Universitat αλλά και συγγραφέας μιας σειράς βιβλίων για το σεξ, μπαίνει στο δωμάτιο ενός πορνείου, κάθεται σ΄ένα κρεβάτι και στη συνέχεια επιλέγει προσεχτικά μία από τις εργαζόμενες. Πρώτα τις παρατηρεί και εν συνεχεία τις ρωτά κάποια πράγματα. Οι περισσότερες από τις ιερόδουλες που στέκονται μπροστά της φορούν σέξι εσώρουχα.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, η Γερμανίδα σεξοθεραπεύτρια συμβουλεύει τους άνδρες που αναζητούν τον έρωτα – και όχι το σεξ – πως θα πρέπει να γίνουν «κυνηγοί» το καλοκαίρι και όχι το χειμώνα.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΑυτοί είναι οι “άνθρωποι” του νέου προέδρου της ΝΔ
Επόμενο άρθροΠώς η Βουλγάρα συζυγοκτόνος ‘παγίδευσε’ τον ναυτικό πριν καταλήξει στον καταψύκτη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.