Γήπεδο ΑΕΚ: Το υπουργείο επιστρέφει για διορθώσεις τη περιβαλλοντική μελέτη;;;

0

image

Άσχημα μηνύματα φτάνουν στο περιβάλλον τις ΑΕΚ
τις πρώτες ημέρες του χρόνου από το ΥΠΑΠΕΝ. Σύμφωνα με πληροφόρηση της στήλης, οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» εκτιμούν πλέον πως υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρές πιθανότητες άμεσα, να τους επιστραφεί η περιβαλλοντική μελέτη που έχουν καταθέσει για την «Αγιά Σοφιά» για διορθώσεις!

Πηγή: onsports.gr

Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο θα πρόκειται για ένα τεράστιο πισωγύρισμα. Ακόμα και να μπορεί να αντιδράσει η ΑΕΚ, πραγματοποιώντας τις διορθώσεις που θα ζητήσει το υπουργείο, θα χρειαστεί κάποιος σημαντικός χρόνος, κάτι που σημαίνει πως οι εξελίξεις θα πάνε αισθητά πίσω…

Επιπλέον, κάποιοι απαισιόδοξοι στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον, φοβούνται πως ορισμένες από τις διορθώσεις που ενδεχομένως ζητηθούν, δεν θα τις θέλει η Ένωση, με την έννοια ότι το υπάρχον σχέδιο δεν θα μπορεί να τις υποστηρίξει. Όπως για παράδειγμα η δημιουργία χώρων για τα ερασιτεχνικά τμήματα.

Προηγούμενο άρθροΟι παράνομες χωματερές της Μαφίας «έφεραν καρκίνο στη Νάπολη»
Επόμενο άρθροΜικρά Ασία 1922, ο Μεγάλος Ξεριζωμός! Εκπληκτικό Ντοκουμέντο του National Geographic (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.