Βραβεύτηκε η ΦΕΑ στην εκδήλωση της ΕΣΚΑ

0

feaΣε μια λαμπρή και άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου η καθιερωμένη εκδήλωση της ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου στο «Δαΐς» στο fea1Μαρούσι, το παρόν έδωσαν το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Μπασούρη, πολλοί διαιτητές του ΣΕΔΚΑ, κριτές του ΣΚΚΑ, η πλειοψηφία των σωματείων ΕΣΚΑ, αθλητές, προπονητές και παράγοντες. Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης), ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ Δημήτρης Μπασούρης, αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στους εκλιπόντες Τάσο Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Αποστόλου και Βασίλη Σακόπουλο και μεταξύ άλλων τόνισε: «Στόχος είναι η καταξίωση της καλαθοσφαίρισης ως εθνικό άθλημα, που μέσα ακόμη και σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, όπως αυτή που διέρχεται η χώρα μας. Το άθλημά μας συνεχώς αναπτύσσεται με την ίδρυση νέων αθλητικών σωματείων και την προσέλκυση κάθε χρόνο εκατοντάδων, αν όχι χιλιάδων, αθλητών-αθλητριών, αλλά και νέων διοικητικών παραγόντων».

 

Στη συνέχεια δόθηκαν τιμητικές πλακέτες μεταξύ των οποίων προς την οικογένεια του αείμνηστου Μάκη Δενρδινού, που απεβίωσε στις 20 του περασμένου Οκτώβρη και είχε οδηγήσει ως πρώτος προπονητής την εθνική ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 1994 (4η θέση), στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 1995 (4η θέση) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 1996 στην Ατλάντα (5η θέση).

Ακολούθησαν βραβεύσεις στις ομάδες που διακρίθηκαν στα περσινά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ. Ανάμεσα στις ομάδες και η ΦΕΑ. Η ομάδα της πόλης μας. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με αφορμή την άνοδο στην Γ’ εθνική παίρνοντας την τρίτη προνομιούχο θέση στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Την ΦΕΑ εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας, ο Κυριάκος Κοσμίδης και οι παίκτες Γιάννης Κρητικός, Κώστας Μπασέας, Γιάννης Τσίτος και Ανδρέας Λόλας. Την βράβευση στη ΦΕΑ έκανε ο ειδικός γραμματέας της Σωτήρης Κολοσούσας, ενώ ο Κοσμίδης πήρε και δεύτερο βραβείο, αυτή τη φορά από τον σύμβουλο της ΕΟΚ και Α’ αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ Ευάγγελο Λυμπεράτο, ως πρώτος προπονητής στον ΟΦΗ Ηρακλείου για την άνοδο από την Γ’ ΕΣΚΑ στην Β’ ΕΣΚΑ.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το σταύρωμα της οποίας έκανε ο πάτερ Γεώργιος Φειδόπουλος και το τυχερό φλουρί της κέρδισε το σωματείο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες.

Προηγούμενο άρθροΠως μπορώ να αποφύγω το κοινό κρυολόγημα ισχυροποιώντας το ανοσοποιητικό μου σύστημα;
Επόμενο άρθροΛαμπρή βραδιά Ενωσίτικης ιστορίας! (φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.