Ν.Φιλαδέλφεια: Το Αδιαχώρητο, ενθουσιασμός & συγκίνηση στην πρεμιέρα της ταινίας “Η ΖΩΗ ΕΝΤΑΥΘΑ”! (φωτορεπορταζ)

0

nea-filadelfeia-tainia-zoe-entaytha-premiera-fx-news (01)Τα λόγια είναι περιττά…

Απλά να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους δεν κατάφεραν όχι μόνο να βρουν θέση αλλά να πλησιάσουν την αίθουσα του πνευματικού κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας για την πρεμιέρα της ταινίας “Η Ζωή ενταύθα“…

fx-h-zoe-entaytha-nea-filadelfeiaΗ ταινία είναι δημιουργία δύο νεαρών Φιλαδελφειωτών, του Άρη Καπλανίδη και του Ηλία Ρουμελιώτη, οι οποίοι και πρωταγωνιστούν. Πρόκειται για την ιστορία δύο νέων ανθρώπων με παλιά μυαλά! Συγκίνηση, γέλιο, έρωτας χωρίς ανταπόκριση και πραγματική φιλία… σαν παλιό λαϊκό τραγούδι! Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, αποκλειστικά με την βοήθεια των κατοίκων.

Να σημειώσουμε ότι την οργάνωση και την χορηγία επικοινωνίας της ταινίας, είχε η εφημερίδα μας «Fx-news – Τα ΝΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας«.

Το αδιαχώρητο” στις θέσεις της αίθουσας είχε από πολύ νωρίς γίνει, οι διάδρομοι μέσα στον χώρο εκδηλώσεων είχαν γεμίσει από τους μικρότερους σε ηλικία, που σε στάση “οκλαδόν” περίμεναν με αγωνία την έναρξη της ταινίας. Σε κάθε γωνία της αίθουσας και στον εξωτερικό προθάλαμο άτομα όλων των ηλικιών όρθιοι από την αρχή μέχρι το τέλος…

Η «παρακάμερα» της Fx στην πρεμιέρα της ταινίας «Η ΖΩΗ ΕΝΤΑΥΘΑ» (video)

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

Σήμερα (Κυριακή 6/11), δεν στήριξαν μόνο τον Άρη Καπλανίδη & τον Ηλία Ρουμελιώτη, αλλά και ΟΛΑ τα νέα παιδιά της πόλης μας!!! Στήριξαν την δημιουργία δύο νέων καλλιτεχνών που κατάφεραν και γύρισαν ταινία μεγάλου μήκους, χωρίς χρήματα, με μόνη βοήθεια των φίλων και κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας, με δανεικό εξοπλισμό… Αλλά με μεγάλα όπλα τους, την ψυχή, τα όνειρα και την ανάγκη για δημιουργία! Και με την μεγάλη όπως αποδείχτηκε -την Κυριακή το βράδυ- επιτυχία τους, έδωσαν το έναυσμα, το Θάρρος, τα κίνητρα, την φλόγα, και σε άλλα παιδιά της πόλης μας αλλά και της χώρας μας, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να μοιραστούν με όλους μας τα όνειρα τους! Και σε συνδυασμό με την καταπληκτική ταινία, η οποία καθήλωσε, ενθουσίασε, συγκίνησε το κοινό, το οποίο στο τέλος αποθέωσε τους δημιουργούς και πρωταγωνιστές του! Κοινό το οποίο περιείχε όλες τις γενιές! Από 15 έως 85 ετών!

Δείτε καρέ καρέ την εκδήλωση στο φωτορεπορτάζ της Fx. Τις επόμενες ώρες θα δημοσιεύσουμε ένα καταπληκτικό βίντεο-ρεπορτάζ από την πρεμιέρα “Της ζωής ενταύθα“.

 

Προηγούμενο άρθρο“ΗΛΙΟΣ”: Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική βραδιά από το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Τελείωσε η κρίσιμη συνάντηση στο υπουργείο με αποτέλεσμα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.