Γήπεδο ΑΕΚ: Τελείωσε η κρίσιμη συνάντηση στο υπουργείο με αποτέλεσμα…

0

ghpedo-aek-ergasies-nea-filadelferia (1)Aυτή την φορά η συνάντηση που έγινε στο ΥΠΕΚΑ ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΑΕΚ, της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο του νέου γηπέδου, σε ανθρώπους του υπουργείου, της Περιφέρειας και του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες.
Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Σ’ αυτές τις τρεις ώρες, οι μηχανικοί που έχουν κάνει την μελέτη του έργου, απάντησαν σ’ όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, κυρίως από την πλευρά του Δήμου. Για το κυκλοφοριακό, για τα πάρκινγκ, ακόμα και για το ύψος του νέου γηπέδου. Και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες απαντήσεις και διευκρινήσεις, με στοιχεία από την μελέτη. Μάλιστα αυτές οι απαντήσεις θα κατατεθούν και εγγράφως στο ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να επισυναφτούν στον φάκελο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που θα κληθεί να υπογράψει ο υπουργός.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως πλέον έχουν δώσει όλες τις απαντήσεις που έχουν ζητηθεί. Παρόλα αυτά, θα πάνε και σε μια ακόμα συνάντηση, αυτή την φορά με τεχνικούς του Δήμου. Είναι μια συνάντηση που έχει ζητήσει η πλευρά του Δήμου. Στην ΑΕΚ δεν έχουν σκοπό να κάνουν εκπτώσεις ή αλλαγές στην μελέτη του έργου. Τέτοιο θέμα δεν τίθεται. Απλώς είναι αποφασισμένοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ να δίνουν απαντήσεις σ’ όποια θέματα θέτει, οποιοσδήποτε εμπλεκόμενος φορέας. Εν προκειμένω ο Δήμος, o οποίος επιμένει να μειωθεί το ύψος του γηπέδου. Πλέον οι άνθρωπου της ΑΕΚ περιμένουν από τον υπουργό να βάλει την υπογραφή του και στο φάκελο με την ΜΠΕ, που έχει έτσι κι αλλιώς κλείσει.

ΠΗΓΗsport24.gr/
Προηγούμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια: Το Αδιαχώρητο, ενθουσιασμός & συγκίνηση στην πρεμιέρα της ταινίας “Η ΖΩΗ ΕΝΤΑΥΘΑ”! (φωτορεπορταζ)
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ΟΑΕΔ «Ενίσχυση της Ρευστότητας και της Απασχόλησης»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.