Ν.Φιλαδέλφεια: Η “παρακάμερα” της Fx στην πρεμιέρα της ταινίας “Η ΖΩΗ ΕΝΤΑΥΘΑ” (video)

0

parakamera-fxΤο αδιαχώρητο έγινε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας για την πρεμιέρα της ταινίας “Η Ζωή ενταύθα“, την Κυριακή 6 Δεκέμβρη.

“Δείτε εδώ ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την εκδήλωση”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από την “παρακάμερα” της Fx και σε επόμενη ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε την εκδήλωση με τις εκπληκτικές εικόνες των οπερατέρ που κάλυψαν την πρεμιέρα.

Η ταινία είναι δημιουργία δύο νεαρών Φιλαδελφειωτών, του Άρη Καπλανίδη και του Ηλία Ρουμελιώτη, οι οποίοι και πρωταγωνιστούν. Πρόκειται για την ιστορία δύο νέων ανθρώπων με παλιά μυαλά! Συγκίνηση, γέλιο, έρωτας χωρίς ανταπόκριση και πραγματική φιλία… σαν παλιό λαϊκό τραγούδι! Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας, αποκλειστικά με την βοήθεια των κατοίκων.

Να σημειώσουμε ότι την οργάνωση και την χορηγία επικοινωνίας της ταινίας, είχε η εφημερίδα μας «Fx-news – Τα ΝΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας«.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Δίνει τα 20εκ. η Ρένα Δούρου για την “Αγια Σοφιά”
Επόμενο άρθρο“Κύμα” βανδαλισμών στους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.