Φλαμπουράρης: “Η άδεια θα βγει και η ΑΕΚ θα γυρίσει στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια”

0

flampoyraris-melissanidis-oakaΟ υπουργός Επικρατείας έδωσε το “παρών” στο φιλικό της Ένωσης με την Εθνική Αστέγων και παρουσιάστηκε βέβαιος ότι άμεσα θα λυθεί το θέμα που θα δώσει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να ξεκινήσει την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Την άποψη ότι πολύ σύντομα η ΑΕΚ θα πάρει στα χέρια της την οικοδομική άδεια για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, εμφανίστηκε ο υπουργός επικράτειας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης σε «πηγαδάκι» που είχε στο ημίχρονο του φιλικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Εθνική Αστέγων, με τον γενικό διευθυντή της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», Νίκο Στράτο, αλλά και παλαιμάχους της Ένωσης (Καραφέσκος, Σεραφείδης, Σιμιγδαλάς και Αντωνόπουλος), ρωτήθηκε σχετικά με το γήπεδο και η απάντηση που έδωσε ικανοποίησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ:

«Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ την ανησυχία σας, αλλά θέλω να σας ενημερώσω πως σύντομα θα γίνουν όλα όσα χρειάζονται και η ΑΕΚ θα γυρίσει στο σπίτι της! Η άδεια θα βγει και η ομάδα θα αποκτήσει και πάλι το δικό της γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι το δίκαιο και αυτό θέλουμε όλοι μας».

Μάλιστα, οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ προσκάλεσαν στην ετήσια γιορτή τους και στην κοπή της πίτας τους στις 11 Ιανουαρίου τον κ. Φλαμπουράρη, τον οποίο και σκοπεύουν να τιμήσουν, με τον υπουργό να αποδέχεται με χαρά και τιμή την πρόσκληση.

ΠΗΓΗeuro2day.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Σύλληψη 41χρονου μέλους μεγάλης σπείρας εκβιαστών!
Επόμενο άρθροΤριπλό χτύπημα με καλάσνικοφ σε σούπερ μάρκετ της Λυκόβρυσης και…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.