Τρόμος για οικογένεια στην Κηφισιά – Μπήκαν σπίτι τους κουκουλοφόροι με μαχαίρια!

0

maxairiΤρείς άνδρες μπήκαν μέσα στη μαύρη νύχτα σε διώροφη μονοκατοικία στην Κάτω Κηφισιά την ώρα που η οικογένεια κοιμόταν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αδίστακτοι κακοποιοί φορούσαν κουκούλες και είχαν μαχαίρια. Μπήκαν στο σπίτι τα ξημερώματα και ακινητοποίησαν τον 25χρονο γιό της οικογένειας. Οι ληστές τον πίεσαν να τους αποκαλύψει αν υπήρχαν χρήματα στο σπίτι και χρυσαφικά. Η μητέρα του νεαρού δεν κατάλαβε ευτυχώς την παρουσία των κακοποιών. Ακόμα παραμένει άγνωστο τι πήραν οι τρείς κουκουλοφόροι οι οποίοι χάθηκαν μέσα στη νύχτα. Αυτό ήταν το δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια στην Κάτω Κηφισιά, αφού σήμερα κηδεύει αγαπημένο της πρόσωπο.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΦωτοβολίδες, καπνογόνα και αεροβόλο βρέθηκαν στην είσοδο δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη!!!
Επόμενο άρθροΔιάλεξη στο Πνευματικό κέντρο Ν.Χ. για το “Άστρο της Βηθλεέμ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.