Νέα Φιλαδέλφεια: Ανακαινισμένο οίκο ευγηρίας εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος

0

5522«Η Ελλάδα έχει πόνο,

αλλά έχει και αποθέματα αισιοδοξίας, ελπίδας και αγάπης» δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την τελετή εγκαινίων της ανακαινισμένης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Εκκλησιαστικού Οίκου Ευγηρίας «Ο Καλός Σαμαρείτης» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Οίκος Ευγηρίας ανήκει στη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Ο αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ και τους συνεργάτες του για το έργο αυτό, αλλά και τους δωρητές που βοήθησαν στην ανακατασκευή του Οίκου Ευγηρίας, με την επισήμανση πως «σήμερα είναι έντονο το αίτημα να βοηθάμε τον πλησίον μας, και τα προβλήματα τα βλέπουμε καθημερινά στη ζωή μας».

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και τα δωμάτια του Οίκου Ευγηρίας και συνομίλησε με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται.

ΠΗΓΗin.gr
Προηγούμενο άρθρο55χρονος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε
Επόμενο άρθροΓιορτές στο Β-κουτί|Art – bar – Cafe|
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.