Για την “Πίστη” στα γραφεία των ΠΣΑΠ (επαγγελματίες ποδοσφαιριστές_

0

κατάλογοςΜετά από πρόσκληση, ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, υπεύθυνος της Π.Ο Πίστη, επισκέφτηκε στην οδό Πατησίων, τα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π) και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Διονύση Δημόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ, Σταμάτη Συρίγο, Κώστα Πούλιο και Γιάννη Λαζανά.

Ο “Δάσκαλος” ενημερώθηκε για το αθλητικό αλλά κυρίως για το κοινωνικό έργο του Π.Σ.Α.Π και βρήκε πλήρη στήριξη στην ίδρυση της Π.Ο Πίστη, η οποία θα στηρίζει με τη σειρά της το έργο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων “Η Πίστη” του Ν. “Αγία Σοφία” παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις (καρκίνο).
Ο Β. Γιαννακουδάκης ευχαρίστησε το Δ.Σ για την απόφαση να στηρίξει το έργο της νεοσυσταθείσας ποδοσφαιρικής ομάδας Πιστη.

Προηγούμενο άρθροΕιδομένη: Εφοδος από τα ΜΑΤ στους μετανάστες για να ανοίξουν οι γραμμές
Επόμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Η εκδήλωση “Tα Βουρλά της καρδιάς μας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.