2ο Γυμνάσιο Ν.Φ.: “Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Κοντοειδή Παναγιώτη”

0

Από το 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

12123132Ο μαθητής μας της Γ2′ τάξης Κοντοειδής Παναγιώτης διέπρεψε για άλλη μία φορά σε αγώνες Σπάθης της Ξιφασκίας.
Συγκεκριμένα είναι αθλητής στην Σπάθη της Ξιφασκίας, μέλος του Συλλόγου Α.Ε.Κ κσι έλαβε μέρος επιτυχώς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων (ηλικίες 14- 17 χρονών) στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 7-11-2015. Γι’ αυτόν η δημοσιογράφος Γιολάντα Ζύκα γράφει στην ΑΕΚ ARENA : «Ο Παναγιώτης Κοντοειδής κατάφερε να πλασαριστεί στους 32 καλύτερους αθλητές του κόσμου, βλέποντας την σκληρή δουλειά που έκανε φέτος να αποφέρει καρπούς».
Αγωνιζόμενος δε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νέων Ανδρών (ηλικίες 17-20 χρονών) που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 14-11-2015 κατέλαβε την 7η θέση πανελλαδικά.
Από την φετινή χρονιά προπονείται με την Εθνική ομάδα Ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Καθηγητών του σχολείου μας του εύχονται Καλή επιτυχία στους αγώνες του και σε ανώτερα. Πολλά συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα κατακτήσεις του.

Προηγούμενο άρθροΕμπρησμός στο σπίτι του Φλαμπουράρη!
Επόμενο άρθρο3ο Γυμνάσιο Ν.Φ.: Συνεργασία με το “Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών” – Δράσεις Σχολείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.