“Το μοιραίο Airbus διαλύθηκε στον αέρα”!!!

0

6+54988948949+4Νέα στοιχεία για την τραγωδία με το μοιραίο A321 είδαν το «φως» της δημοσιότητας το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία αεροπορίας, το αεροσκάφος «διαλύθηκε σε κομμάτια» στον αέρα, προτού συντριβεί στη Χερσόνησο του Σινά, αν και σύμφωνα με τους Ρώσους αξιωματούχους, είναι ακόμη νωρίς για να καταλήξουμε στα όποια συμπεράσματα αναφορικά με τα αίτια της τραγωδίας η οποία είχε αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 224 άνθρωποι, επιβάτες και πλήρωμα.

Οι νέες ανακοινώσεις για το αεροσκάφος ήρθαν λίγη μόνο ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι
Αιγύπτιοι εμπειρογνώμονες ξεκίνησαν την εξέταση του περιεχομένου των δύο μαύρων κουτιών του ρωσικού Airbus.

Όπως ανέφεραν δικαστικές και κυβερνητικές πηγές στην Αίγυπτο, η εξέτασή τους γίνεται στο υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας στο Κάιρο, την ώρα που ο Αιγύπτιος πρόεδρος Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ζητά από όλους να περιμένουν τα αποτελέσματα της έρευνας, προτού προβούν σε εικασίες για τις πιθανές αιτίες της συντριβής.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να αφήσουμε τους ειδικούς να εργαστούν και να μην αναφερόμαστε σε αιτίες καθώς αυτό ακριβώς αποτελεί το αντικείμενο μιας μεγάλης, περίπλοκης τεχνικής έρευνας», είπε ο Αλ Σίσι, απευθυνόμενος σε αξιωματικούς του στρατού, κάνοντας μάλιστα λόγο για ένα «περίπλοκο» ζήτημα, που απαιτεί τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και ερευνών που μπορεί να κρατήσουν μήνες.

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι ερευνητές, υπογραμμίζουν πως θα εξετάσουν όλα τα πιθανά σενάρια της συντριβής.

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Ερευνών της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Μάρκιν, αποκάλυψε ότι οι ερευνητές έχουν συγκεντρώσει τα τεχνικά έγγραφα του αεροσκάφους που κατέπεσε, για όλη την περίοδο της χρήσης του και έχουν πάρει καταθέσεις από τους υπαλλήλους που ήταν υπεύθυνοι για τη συντήρηση των αεροσκαφών της εταιρείας Kogalymavia καθώς επίσης και από το πλήρωμα μιας πρόσφατης πτήσης της ίδιας εταιρείας.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΚομήτης “νεκροκεφαλή” θα πλησιάσει την Γη!
Επόμενο άρθροΤι συμβαίνει τελικά με το κυλικείο του νεκροταφείου της Νέας Φιλαδέλφειας;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.