Σύλληψη 47χρονου αλλοδαπού για αποπλάνηση ανηλίκου

0

astynomiaΈνας 47χρονος συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου. Ο φερόμενος ως δράστης προσέγγισε ανήλικη αλλοδαπή, η οποία βρισκόταν έξω από το σπίτι της και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της την Κυριακή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα της ανήλικης μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί, που έφτασαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον 47χρονο και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα.

Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, υπήκοος Αλβανίας, είχε διαπράξει κατά το παρελθόν το ίδιο αδίκημα σε βάρος της ίδιας ανήλικης.
Ο 47χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

ΠΗΓΗnaftemporiki.gr
Προηγούμενο άρθροΚατήργησαν το εθνόσημο από τις στολές των στρατιωτικών!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Με κατάνυξη & ιεροπρέπεια γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μηνά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.