Οι Εθελοντές Π.Π. Ν.Φιλαδέλφειας στον Μαραθώνιο της Αθήνας

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

1Όπως κάθε χρόνο και με τη συνήθη προθυμία, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ έδωσαν και φέτος το «παρών» στο διεθνές αθλητικό γεγονός της χώρας, τον 33ο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ της ΑΘΗΝΑΣ που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 8/11/2015.

Δώδεκα Εθελοντές του Συλλόγου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον τερματισμό του αγώνα, καλύπτοντας την οδό Ηρώδου Αττικού στο ύψος του Προεδρικού Μεγάρου για 10 συνεχείς ώρες.

Σε όλους όσους έζησαν από κοντά τη χαρά της συμμετοχής και της προσφοράς, ο αγώνας χάρισε για μια ακόμη φορά δυνατές στιγμές και πλούσια συναισθήματα, πολύ περισσότερα από προηγούμενες χρονιές, καθώς Έλληνας αθλητής ήταν αυτός που έκοψε το νήμα του νικητή.

3 2

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

 

Προηγούμενο άρθροΗ εκδήλωση των Αεροπροσκόπων Ν.Φ. για τη θυσία του Αϊδινίου
Επόμενο άρθροΠλανητάριο για παιδιά στη Στρούγκα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.