Η εκδήλωση των Αεροπροσκόπων Ν.Φ. για τη θυσία του Αϊδινίου

0

6546+9“Να συγχωρείς …. αλλά να μην ξεχνάς”

Μία πολύ σημαντική εκδήλωση διοργάνωσε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας για τα 96 χρόνια από τη θυσία των Προσκόπων του Αϊδινίου. Η εκδήλωση με τίτλο «Θυσίας Μνήμη για τους Προσκόπους Αϊδινίου, Κάτω Παναγιάς και Σωκίων», πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς του Δήμου μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πατέρας Παντελεήμων, ο αντιδήμαρχος κ. Μανωλεδάκης Θοδωρής, ο πρόεδρος το Δ.Σ. του δήμου μας κ. Πάνος Γεώργιος, η αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. κα Παπαλουκά Ευτυχία, Αδελφοί Πρόσκοποι γονείς και πολλοί φίλοι.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ως ελάχιστη τιμή σε όλους τους Έλληνες Προσκόπους της Μικράς Ασίας που βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν την ώρα του καθήκοντος, παραδώσαμε στην αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς κα Παπαλουκά Ευτυχία, φωτογραφία του Αρχηγού των προσκόπων του Αϊδινίου Νικολάου Αυγερίδη με σκοπό να τοποθετηθεί στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού “Φιλιώ Χαϊδεμένου”.

 

Παναγιώτης Γκουβάς, Αρχηγός Συστήματος

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση από την τοπική Ν.Δ. για τις εκλογές νέου Προέδρου του κόμματος
Επόμενο άρθροΟι Εθελοντές Π.Π. Ν.Φιλαδέλφειας στον Μαραθώνιο της Αθήνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.