Ενημέρωση από την τοπική Ν.Δ. για τις εκλογές νέου Προέδρου του κόμματος

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

878789789Στα πλαίσια της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και με βάση την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, σας ενημερώνουμε για τις εξής οδηγίες που θα ισχύσουν για την ημέρα των εκλογών (22 Νοεμβρίου 2015):

  • Οι εκλογείς ψηφίζουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
  • Όλα τα εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr. Ενημέρωση μπορεί να υπάρξει επίσης για όποιον επιθυμεί από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
  • Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
  • Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ο κάθε εκλογέας ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.
  • Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Για τις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών (εκλογικό κέντρο) θα είναι ο 1ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας “Ο Αθανάσιος Διάκος” (Νικολάου Τρυπιά 45, Νέα Φιλαδέλφεια). Η ημέρα διεξαγωγής είναι η Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και οι ώρες 7 π.μ έως 7.μ.μ. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και σε περίπτωση που χρειαστεί β’ γύρος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Επισυνάπτεται το σχετικό φυλλάδιο.

4858979

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Με κατάνυξη & ιεροπρέπεια γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μηνά
Επόμενο άρθροΗ εκδήλωση των Αεροπροσκόπων Ν.Φ. για τη θυσία του Αϊδινίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.