Νέα στοιχεία! Κατερρίφθει το Ρωσικό Airbus;

0

6+54988948949+4Ασυνήθιστοι ήχοι από το πιλοτήριο προηγήθηκαν της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά που προκάλεσε 224 θανάτους, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται στοιχεία από τα μαύρα κουτιά του Airbus.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πλήρωμα φαίνεται να βρέθηκε μπροστά σε μία “κατάσταση έκτακτης ανάγκης” που δεν τους έδωσε το χρόνο ή την ευκαιρία να σημάνουν συναγερμό.

Πρώτα ακούγονται φυσιολογικές συζητήσεις που γίνονται στο πιλοτήριο και μετά “η ηχογράφηση έχει καταγράψει ήχους ασυνήθιστους για μια πτήση ρουτίνας”. Το Interfax αναφέρει πως “ξαφνικά υπήρξε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που προκάλεσε τον αιφνιδιασμό του πληρώματος” – εξηγώντας την απουσία SOS.

Σύμφωνα με τον Independent, το αεροσκάφος “έσπασε” στα 31.000 πόδια, με τα κομμάτια να διασκορπίζονται στην περιοχή που ταλανίζεται από ένοπλες συγκρούσεις. Θεωρείται πως η έκρηξη προήλθε από εκρηκτικό μηχανισμό ή από εξωτερική αιτία, δηλαδή ότι είναι πιθανό να δέχτηκε βολές.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο NBC πως δορυφόρος των ΗΠΑ έπιασε ένα σήμα “έντονης ζέστης” στην περιοχή, την ώρα που διαδραματιζόταν η τραγωδία. Πρόσθεσαν πως δεν συνοδεύτηκε από κάποιο σήμα ανάλογο από το έδαφος – θεωρούν δηλαδή πως δεν επλήγη από πύραυλο από εδάφους.

Η ρωσική πλευρά δεν έχει αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια ενώ απέκλεισε εξ’ αρχής την περίπτωση μηχανικής βλάβης στο αεροσκάφος της εταιρείας χαμηλού κόστους.

Μιλώντας στο BBC, ο αιγύπτιος πρόεδρος Αλ Σίσι δήλωσε πως η ανάληψη ευθύνης εκ μέρους του ISIS είναι “προπαγάνδα” καθώς δεν έχει δυνατότητα για τέτοια χτυπήματα, ενώ τόνισε πως η περιοχή του Σινά βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων.

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ Νο1: Γνωμοδότηση Δ.Φ.Χ. για τη ΜΠΕ του Γηπέδου της ΑΕΚ (Εισήγηση-Ερωτήσεις-Απαντήσεις)
Επόμενο άρθροΥπουργός Παιδείας: “Δεν υπήρχε γενοκτονία των Ποντιών” είπε ο Φίλης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.