Σε εξαιρετικά πολιτισμένο και ήπιο κλίμα, έγινε τη Δευτέρα (02/11), η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας της οποίας το 6ο θέμα αφορούσε το Γήπεδο της ΑΕΚ και την έγκριση ή όχι της «Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων» που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στο υπουργείο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον δήμαρχο, ο οποίος ανέλυσε τους λόγους που πρέπει να απορριφθεί η ΜΠΕ που έχει καταθέσει η κατασκευαστική εταιρία που έχει αναλάβει την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο αρχιτέκτονας κ. Μαούνης, εκπρόσωπος της 5μελούς ομάδας αρχιτεκτόνων, που συνέταξαν μια γνωμοδοτική έκθεση για το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, με βάση τις υφιστάμενες μελέτες, που έχουν εκπονηθεί από το φερόμενο ως φορέα υλοποίησης του έργου. Στην ομιλία του είπε ότι το γήπεδο όπως έχει σχεδιαστεί από την ΑΕΚ δε συνάδει με την περιοχή. “Μια περιοχή μνήμης” είπε, “όπως η Νέα Φιλαδέλφεια, θα «ρημάξει», με τη κατασκευή ενός γηπέδου 30.000 θεατών”. Στη συνέχεια, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έκαναν ερωτήσεις στον δήμαρχο και στο αρχιτέκτονα, για να λάβουν απαντήσεις από τον κ. Μαούνα και τον κ. Βασιλόπουλο.

Δείτε τι είπαν στο Βίντεο (Νο1) – ρεπορτάζ του Fx-news.gr:

Προηγούμενο άρθροΚατάληψη στο Δημαρχείο την Τετάρτη (4/11)
Επόμενο άρθροΝέα στοιχεία! Κατερρίφθει το Ρωσικό Airbus;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.