“ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ”: Οι Εθελοντές Π.Π., υπάλληλοι του Δήμου & Ναυτoπρόσκοποι το έκαναν! (Φωτορεπορτάζ)

0

aimodosiaΤο πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε η Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας από την κινητή ιατρική μονάδα του Νοσοκομείου “Γεννηματάς”.

Η αιμοδοσία έγινε με πρωτοβουλία των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, των Ναυτοπροσκόπων Νέας Χαλκηδόνας και του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί μέχρι τις 6.00μμ. Όσοι μπορείτε σπεύσατε να βοηθήσετε την προσπάθεια. Όσοι δεν μπορείτε σήμερα, επικοινωνήστε με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για να προσφέρετε το Αίμα σας! (Ολυμπιονίκη Χρ. Μάντικα 7, Θέση Λεκάνες
Αχαρνές – Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο 213 214 6700)

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα εορτής Αγίου Μηνά στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο-Ρεπορτάζ από το σημείο της κατάρρευσης του μπαλκονιού – σοβαρός τραυματισμός γυναίκας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.